“Maturity has more to do with what types of experiences we had, and what we learned from others, and less to do with life that we live” So be mature...

Monday, November 1, 2010

The New Era

Assalmualaikumwarahmatullahiwabarakatuh....
pangjang salama aku untuk semua lamaklumla dah bejuta tahun tak update blog ni. bukan ape mmg bz giler ngan my Life... hidup agak huru hara la recenty. ye la sejak pindah ke KL ni pastu pindah rumah plak kat Pj... macam2 la kejer kena sattle. Anyway aku mmg rindu kat Alor Star. Apepun life is going on n my New Era is begin....

Keje aku mmg la melambak... sampai tiap hari pun balik lewat. Raya haji ni pun aku kejer kot. Nak wat camne, ramai yang cuti. so aku sebagai pekejer yg berdedikasi ni kejer la kan... wah... ape2 pun aku mmg enjoy kejer. so tak la memerap je kat umah, duit pun mashuk. Mcm2 misi aku dah tetapkan untuk hidup aku yg mendatang, tapi takpe... slow2 la... anyway wish me luck...


p/s: sunyi plak duk umah baru ni... rindu kat ibu

2 comments:

  1. lama2 biasa la tu ...
    mula2 memang la rasa sunyi
    tambah plak kalau tak ramai kawan

    ReplyDelete