“Maturity has more to do with what types of experiences we had, and what we learned from others, and less to do with life that we live” So be mature...

Thursday, September 30, 2010

Originally from My Heart

s

p/s: Chumel kan... :P

So Long... Fare Well

Memang gile la sesangat coz aku menulis blog pada waktu begini... It 5.16 am. Serius aku mmg tak tido ari ni... haha. Giler la sesangat. Dah la ari ni bz macam tuttt. balik keje aku antar laundry then antar cuci keter... berejam aku menunggu dan hasilnya amatlah membanggakan. Diam tak diam dah dekat 10 bulan aku di Alor Setar. Conting days n nite in other 20 days... So long, fare well Alor Setar. I will miss this place for sure.

Mmg la tak sabar nak pindah semula ke S Alam which is where i belong... Cant wait to see my mom n friends over there. Im going to start my new life, it will going to be happening and adventurous... ceh macam la aku nak kena masuk utan advencure2 tu... HAK HAK

Anyway satu pengalaman yang amat menyeronokkan, suke duka aku di Alor Setar ni byk mengajar aku erti kehidupan perantauan di tempat orang. Aku mmg bole hidup walau letak di mana saje tapi hakikatnya susah senang perit dan jerih aku saje yang tahu. Kepada semua yang telah terlibat dalam penghidupan aku sepanjang berada di Alor Setar ni... aku ucapkan terima kasih kerana sudi selitkan diri aku dalam kehidupan korang... mesti pengalaman yang MANIS kan... tp pahit pun sure lah ADO... Aku nak minta maaf banyak2... I will miss u guys...


p/s: Hang pasai Apa??? hek hek... antara lorat utara yg melekat kat aku

Saturday, September 18, 2010

Cepat besar... my SweetHeart




Catastrophic!!! IT IS...

Kejadian yg menimpa baby aku ni dah lebih kurang 1 bulan yg lepas. Baru skarang ni la aku baru nak update coz kesedihan tu baru je hilang lepas beraya ni heppy la sikit... terubat luka hati aku ni. Walaupun malang menimpa, sedikit luck ade juga sbb kejadiaan ini berlaku seminggu sebelum puasa dan sempat la keter aku siap sepenuhnya sebelum raya... beribu gak aku menanggungnye. tp nak wat mcm mana... kejadian dah nak jadi. Aku terima saja ujiannya... amin



p/s: Skarang dah ok ler... new front light, bumper n siap make up lg...

Thursday, September 16, 2010

.



EID MUBARAK


.

Movies Update : PIRANHA

In Lake Victoria Arizona, a tremor causes the lake's floor to open, setting free scores of prehistoric piranhas. Every year the population of sleepy Lake Victoria explodes from 5,000 to 50,000 for a single, wild weekend - the 4th of July. Lake Victoria sits in the crater formed by a prehistoric volcanic eruption, and when earth tremors tear open a crack in the lake floor, all hell breaks through. Piranhas - a million ravenous, razor-toothed monsters, unchanged since the dawn of time. Unstoppable killing machines acting blindly under one primeval impulse: to hunt down anything that moves and strip it to the raw, bleeding bone.



rating:***

Movies Update : RESIDENT EVIL AFTERLIFE

In a world ravaged by a virus infection, turning its victims into the Undead, Alice continues on her journey to find survivors and lead them to safety. Her deadly battle with the Umbrella Corporation reaches new heights, but Alice gets some unexpected help from an old friend. A new lead that promises a safe haven from the Undead guides them to Los Angeles, but when they arrive the city is overrun by thousands of Undead and Alice and her comrades are about to step into a deadly trap



rating: ****