“Maturity has more to do with what types of experiences we had, and what we learned from others, and less to do with life that we live” So be mature...

Thursday, July 15, 2010

Movies Update : THE TWILIGHT SAGA:ECLIPS

Tak dinafikan movie bersiri ni menjadi gilaan ramai org terutama GURLS la kan. Aku tak tak la pesal ape la yg die org tergilakan sgt movie ni maybe coz of the hot actors dlm movie ni kot. Aku pun mengikuti citer ni dari first movie. Not bad... about vampires. Something diffrent and nice slow flowing movie. Utk movie yg ke tiga ni, ceritannya semakin slow dan tak la berape menarik jika dibandingkan ngan the first movie. Anyway... Jocob mmg betul2 berikan saingan yang hebat buat si Edward tu. Makan hati la si Edward tgh si Slut Bella bercium ngan si Jacob. Gurl, plzz behave k. Satu cukupla...

rating:***

No comments:

Post a Comment