“Maturity has more to do with what types of experiences we had, and what we learned from others, and less to do with life that we live” So be mature...

Saturday, September 18, 2010

Catastrophic!!! IT IS...

Kejadian yg menimpa baby aku ni dah lebih kurang 1 bulan yg lepas. Baru skarang ni la aku baru nak update coz kesedihan tu baru je hilang lepas beraya ni heppy la sikit... terubat luka hati aku ni. Walaupun malang menimpa, sedikit luck ade juga sbb kejadiaan ini berlaku seminggu sebelum puasa dan sempat la keter aku siap sepenuhnya sebelum raya... beribu gak aku menanggungnye. tp nak wat mcm mana... kejadian dah nak jadi. Aku terima saja ujiannya... amin



p/s: Skarang dah ok ler... new front light, bumper n siap make up lg...

No comments:

Post a Comment